HOI PAPA, HOI MAMA!

Omdat je het béste wil voor je kind.

Je hebt je kind tot nu toe door het leven geleid. Je hebt hem of haar leren stappen, eten, het onderscheid tussen goed en kwaad geleerd.

Nu wil hij/zij graag leren autorijden, en misschien voel je je wat onzeker wanneer je dat moet gaan uitleggen. Want je wil immers dat je kind goed en veilig achter het stuur handelt. Maar hoe pak je dat aan? Misschien aanvaardt hij of zij ook niet altijd wat je zegt. Soms ontstaan er dan ook ruzies in de wagen, en is de leersfeer omzeep. Waar kan je dan terecht om hulp?

Mijn specialiteit is het bijstaan van ouders die hun kind leren autorijden. De coaching bestaat uit advies aan de ouders, maar ook uit een aantal gerichte rijlessen voor de leerling. Na de les krijgen leerling én ouder een ondersteunend document waarmee ze samen de nieuwe leerstof kunnen gaan inoefenen. Is die nieuwe leerstof goed geoefend, kunnen we samen een verdere stap zetten in de rijopleiding van de leerling in kwestie. Deze aanpak is uniek in België.

Ik vind het heel belangrijk dat de leerlingen zich op hun gemak voelen met mij; dat er een goede band is, en ze met alle vragen ivm het autorijden bij me terecht kunnen.  Door hier naar beneden te scrollen, zal je de recensies van een paar ouders kunnen lezen. Neem gerust een kijkje, en zie wat zij vonden van mijn lessen en aanpak.
 

Wil je graag de rijles van dochter of zoon bijwonen? Dat kan! Vanaf het moment dat je geregistreerd staat als begeleider, kan je achteraan in de wagen plaatsnemen. Zo kan je zien hoe je kind bijleert, en wie weet...steek je er zélf ook nog iets van op? :)

IMG_2566 (3).JPG

Dominique

Hallo, mijn naam is Dominique en mijn twee dochters hebben beiden hun rijbewijs behaald onder begeleiding van Yves.

Over de opleiding hoorde ik thuis niets anders dan lovende woorden … geduldig, gestructureerd, goede uitleg, stelt gerust en nog zoveel meer waren typerende, samenvattende woorden na iedere les. Ook het proefexamen, als afsluiter en als ultieme voorbereiding op het examen vond ik zeer goed.

Kortom, een aanrader! 

xavier.jpg

Xavier

 Yves hielp me bij het leren autorijden van mijn dochter. Ik vond het een voordeel van mijn kind zelf te leren rijden, in combinatie met de bijstand van een gediplomeerd rij-instructeur. We kozen zelf wanneer we Yves nodig hadden: Om de basis te leren, om de scherpe kantjes op het einde van het leertraject af te schaven, of beide.
Ik vond het tof dat ik als ouder achter in de wagen mocht zitten tijdens de lessen, en zo notities kon nemen van de tips en verbeterpunten die Yves gaf. Daar konden mijn dochter en ik dan weer op eigen tempo aan werken. Ook voor jezelf als ouder is het interessant en leerrijk om deel te nemen aan de rijlessen: je steekt nog iets op uit de nieuwste regels van de wegcode.
Wij gingen zoals hierboven beschreven te werk met onze eerste dochter die mocht leren rijden...de tweede is zich theoretisch aan het voorbereiden. Dan halen we Yves er zeker weer bij.