VISIE

Omdat deze rijbegeleiding écht wel apart is

Image by Kyle Glenn

ASSERTIVITEIT VS DEFENSIEF RIJDEN

Vraag het aan een ervaren autobestuurder: soms dien je vlot met het verkeer mee te zijn, maar soms is extra voorzichtigheid geboden. Wanneer trek je welke kaart? Het subtiele evenwicht vinden tussen beide, is wat je tot een goed chauffeur maakt. Alleen wordt dit nergens anders geleerd dan bij Rijbegeleiding Yves.

groep Bonding

WIE BEN JIJ?

Het is belangrijk de lessen aan te passen aan de leerling. De ene leerling is sneller weg met het schakelen, de andere leerling weet dan weer sneller om te gaan met andere weggebruikers. Daarom stel ik geen "lespaketten" voor. Een lespakket gaat er immers van uit dat je een aantal onderwerpen zeker geschoold krijgt binnen een bepaalde tijd, zonder dat er rekening gehouden wordt met jouw ritme en jouw persoon.

EEN APARTE LESWAGEN

Ik koos doelbewust voor een wagen op aardgas. Zo maken leerlingen kennis met een alternatieve technologie, die zowel te combineren valt met een manuele versnellingsbak als een automaat. Verder stoot een wagen op aardgas tot 30% minder CO² uit. 
De wagen is uitgerust met dubbele pedalen. Mocht er iets misgaan, kan ik je dus steeds bijstaan.

View of Meditation Garden

CHILL...

Rijlessen dienen in alle rust plaats te vinden. Jij bepaalt het tempo van de les; een nieuwe vaardigheid leren met stress of tijdsdruk is immers onbegonnen werk. Er is steeds plaats en tijd voor vragen.

MEER DAN AUTO'S...

Rijbegeleiding Yves wil niet alleen van autobestuurders betere weggebruikers maken. Daarom organiseren we ook workshops waar andere weggebruikers bijgeschoold worden, zoals fietsers, voetgangers en motorijders.

Interesse? Zie "workshops" in het hoofdmenu bovenaan.