IMG_0023 (2).JPG

Kimberly

Afbeelding1.png

Claudia

wanne.jpg

Wanne

Yves is een erg geduldige en aangename persoon. Ook wanneer ik een mindere dag had, had hij steeds de juiste woorden klaar om je terug moed in te praten en te motiveren! Mijn rijlessen waren nooit een opgave. Yves slaagt erin om een positieve sfeer te creëren waarin het leren rijden met de auto geen opgave maar een plezier is!

Jessica.jpg

Jessica

Super begeleider die alles goed uitlegt stap voor stap. Je kan steeds vragen stellen. Een echte aanrader als je goed wilt leren autorijden!

Yves is iemand die heel rustig blijft. Hij geeft duidelijk instructies en checkt regelmatig bij de leerling hoe het met hen gaat. Zelf vond ik het een superfijne ervaring om met hem te leren rijden. Hij stelde me op mijn gemak wanneer nodig en ik was das dan ook van de eerste keer geslaagd!

logo bandenspoor.jpg

Senne

Dankzij jou heb ik op een heel aangename en aan mij aangepaste manier geleerd hoe om te gaan met een auto. Angsten overwonnen, zelfs grapjes gemaakt en het stuur niet meer fijn genepen wanneer er andere weggebruikers in de weg reden. Ook een niet-Jonny rijstijl en zitstijl zullen mijn toekomstige examinator plezier doen. Danku voor de rappe vooruitgang en de goede voorbereiding. De samenvatting die ik achteraf telkens kreeg kwam ook goed van pas, maar ook door technische details te geven was info beter te verwerken.

 

Echt een dikke merci en nog veel succes met les geven.

Ik vind de lessen met Yves heel goed! Ik ben altijd rustig tijdens de lessen, en krijg ook geen stress als ik met Yves ga autorijden. Ik haal er heel veel uit, en onthoud veel door de tips die hij geeft!