Screenshot_20211004-142801-878_edited.jpg

Viktor

Yves is een erg geduldige en aangename persoon. Ook wanneer ik een mindere dag had, had hij steeds de juiste woorden klaar om je terug moed in te praten en te motiveren! Mijn rijlessen waren nooit een opgave. Yves slaagt erin om een positieve sfeer te creëren waarin het leren rijden met de auto geen opgave maar een plezier is!

Yves is iemand die heel rustig blijft. Hij geeft duidelijk instructies en checkt regelmatig bij de leerling hoe het met hen gaat. Zelf vond ik het een superfijne ervaring om met hem te leren rijden. Hij stelde me op mijn gemak wanneer nodig en ik was das dan ook van de eerste keer geslaagd!

logo bandenspoor.jpg

Senne

Dankzij jou heb ik op een heel aangename en aan mij aangepaste manier geleerd hoe om te gaan met een auto. Angsten overwonnen, zelfs grapjes gemaakt en het stuur niet meer fijn genepen wanneer er andere weggebruikers in de weg reden. Ook een niet-Jonny rijstijl en zitstijl zullen mijn toekomstige examinator plezier doen. Danku voor de rappe vooruitgang en de goede voorbereiding. De samenvatting die ik achteraf telkens kreeg kwam ook goed van pas, maar ook door technische details te geven was info beter te verwerken.

 

Echt een dikke merci en nog veel succes met les geven.

Jessica.jpg

Jessica

Super begeleider die alles goed uitlegt stap voor stap. Je kan steeds vragen stellen. Een echte aanrader als je goed wilt leren autorijden!

profielfoto net en vrolijk.jpg

Pauline

Ik volgde vlak voor mijn praktijkexamen enkele lessen om nog enkele laatste tips en tricks te krijgen. Deze worden vandaag nog steeds gebruikt dus ook voor al verder gevorderden met een voorlopig rijbewijs zijn de lessen erg handig. Yves straalt rust uit, doet je zelfzeker voelen en kent onconventionele tips om zaken te onthouden en toe te passen. Hij geeft het ook eerlijk toe als hij vindt dat je klaar bent en van hem niet veel meer kan leren dus rekt de lessen niet onnodig uit.

Ik vind de lessen met Yves heel goed! Ik ben altijd rustig tijdens de lessen, en krijg ook geen stress als ik met Yves ga autorijden. Ik haal er heel veel uit, en onthoud veel door de tips die hij geeft!

Afbeelding1.png
IMG_0023 (2).JPG

Claudia

Kimberly

Rijbegeleiding Yves

Tel: 0477/74.11.40
Mail: rijbegeleidingyves@telenet.be

Adres: Grote Nieuwedijkstraat 143 2800 Mechelen

Ondernemingsnummer: 0743.471.148

BTW: BE 0743.471.148

Ik volgde bij Yves het volledige pakket van A tot Z tot het praktijkexamen. Resultaat: geslaagd!  De lessen waren keer op keer goed opgebouwd, alles ging eveneens volgens het tempo dat ik zelf aangaf. Yves zelf is iemand die op alle momenten de rust in de auto bewaard en die je voorziet van de juiste motivatie, uitleg en trucs waar nodig. Super tevreden hoe Yves me heeft gemaakt vandaag de dag als chauffeur! Merci!

logo bandenspoor.jpg

Lisse

Bij de rijlessen stond prijskwaliteit zeker voorop, de prijs valt zeer goed mee en je hebt er meteen een leuke rijbegeleider bij! Zijn lessen hebben mij in 1,5 maand tijd helemaal klaar gestoomd voor mijn praktisch rijexamen waar ik meteen op geslaagd was. Samen met de juiste technieken, een extra boekje en Yves’ positieve ingesteldheid verbeter je binnen de minuut!

wanne.jpg

Wanne

©2020 door Rijbegeleiding Yves